Oprema za oljarstvo

Izdelava linij za oljarstvo – od ideje do samega zagona stroja oz. Linije!

V našem podjetju se ukvarjamo z izdelavo linij ZA OLJARSTVO – od ideje do samega zagona stroja oz. linije. Izbirate lahko med različnimi modeli sodobnih strojev, odvisno od kapacitete in od zahtevnosti oz. pričakovanj kupcev. Vsi stroji so zakonito opremljeni, vsak izmed njih ima svoj certifikat CE.

OD IDEJE DO IZVEDBE

Kupci in naše stranke so v našem podjetju bistvo vsega. Kadar se stranka odloči da bo stroj kupila pričnemo z svetovanjem in načrtovanjem postavitve strojev glede na prostor, ki ga ima kupec.

Čakalna doba za izdelavo kompletne linije je tri do šest mesecev. Ko je stroj izdelan, ga kupcu na njegovo željo lahko tudi dostavimo in zmontiramo ter ga pripravimo do samega zagona in do želenega rezultata – iztisnjenega olja. Po potrebi še po zagonu linije oz. posameznega stroja kupcu ob nastalih morebitnih težavah svetujemo, mu pomagamo. Ob obrabi posameznega stroja tudi servisiramo, izdelamo rezervne dele, saj imamo v našem podjetju razvit lasten servis za servisiranje strojev, namenjenih oljarstvu.

ZAKAJ IZBRATI NAS?

 • Imamo razvito svojo proizvodnjo

  Prednost našega podjetja je v tem, da imamo razvito svojo proizvodnjo in tako nudimo ter našim kupcem hkrati zagotavljamo kakršnokoli svetovanje in servisiranje.

 • Dolgoročno sodelovanje

  Naše sodelovanje s strankami ni le kratkoročno, temveč dolgoročno. Naš cilj ni le stroj prodati, ampak stranki tudi pomagati, da bo stroj oz. linijo uspešno uporabljala. Naučimo oz. podučimo jo o tem, kako se stroj uporablja. Končni rezultat je iztisnjeno olje.

 • Kvalitetni materiali

  Za izdelavo strojev uporabljamo kvalitetne evropske materiale.

 • Tuji trg

  Stroje izdelujemo za tuji trg, predvsem za Nemčijo, Švico, Avstrijo, Hrvaško, in tudi za domači trg.

 • Večletne izkušnje

  Na tem področju nismo “novinci”, saj se z oljarstvom ukvarjamo že več kot deset let.

 • Oljarne

  Novost v našem podjetju je tudi, da ponujamo stiskalnice za hladno stiskana olja.

done_all

POMOČ IN PODPORA

V našem podjetju imamo razvito svojo proizvodnjo omenjenih strojev in zaradi tega kupcem nudimo pomoč ter servisiranje strojev. Imamo dobro izobražene serviserje, ki poskušajo rešiti kakršnokoli težavo oz. vprašanje. V našem podjetju imamo zaposlen kader, ki vam ob nakupu stroja svetuje, vam le-tega pomaga pripraviti do zagona in do končnega cilja.

LASTEN RAZVOJ

V našem podjetju se ukvarjamo tudi z orodjarstvom, zato nam razvoj in razvijanje izdelkov ni tuje.Naše linije in stroje nenehno izboljšujemo, testiramo in jih prilagajamo, da so prijazne uporabnikom in hitrejše pri izdelavi končnega produkta.

keyboard_arrow_up