O podjetju Mojstrovina

Dinamični razvoj in strokovnost zaposlenih nam omogočata, da zmoremo ustreči tudi najzahtevnejšim kupcem!

Podjetje MOJSTROVINA d. o. o., iz Slovenske Bistrice je s svojo dejavnostjo začelo leta 2004. Smo družinsko podjetje, ki je zraslo iz obrtniške dejavnosti MI-BRO-STROJ ustanovljene leta 1999, ki se je prav tako ukvarjala z obdelavo kovin. Do danes se je dejavnost utrdila, pridobila na kakovosti (ISO 9001) in razširila na izdelavo zahtevnejših izdelkov, kot so razni strojni deli za avtomobilsko industrijo, moto industrijo, izdelavo aluminijev, inox in železnih zvarjencev s končno strojno obdelavo, obdelavo odkovkov in odlitkov. Razvit imamo tudi lasten proizvod in sicer linije za stiskanje bučnega olja in stiskalnice za hladno stiskanje semen.

Podjetje redno zaposluje 60 delavcev. Dinamični razvoj in strokovnost zaposlenih nam omogočata, da zmoremo ustreči tudi najzahtevnejšim kupcem, ki od nas želijo kvalitetne izdelke na CNC in klasičnih strojih.

Poslanstvo podjetja

Ustvarjalnost, natančnost in inovativnost so naše najpomembnejše vrednote in vrline!

Poslanstvo podjetja Mojstrovina d. o. o. je, da želimo prodreti še višje na trgu, kjer vidimo konkurenčno prednost, nov zagon in nove poslovne priložnosti.

Z našim tehničnim parkom želimo doseči čim boljšo kakovost izdelkov, nov model izdelka in s tem pritegniti odjemalce oz. kupce. Za vse izdelke iščemo inovativne rešitve, da našim strankam in njihovim željam ustrežemo ter se hkrati prilagajamo sodobnim trendom in zahtevam, ki jih išče trg.

Ustvarjalnost, natančnost in inovativnost so naše najpomembnejše vrednote in vrline, s katerimi vedno znova pritegnemo pozornost in ustrežemo našim kupcem.

Vrednote podjetja

  • Kakovost

    Kakovost daje našemu podjetju vrednost in je edino orožje v boju proti povprečnosti. Upoštevanje najzahtevnejših tehnoloških standardov in želja odjemalcev nam zagotavljata mesto na trgu in prednost pred konkurenco.

  • Znanje

    Skrb za znanje in usposobljenost zaposlenih ter njihova motivacija so najpomembnejši za razvoj podjetja. Le te prvine lahko zagotovijo trajnostni razvoj, rast in tudi poslovno uspešnost podjetja. Zato temu v podjetju Mojstrovina d. o. o. posvečamo veliko pozornost.

  • Ljudje

    Najpomembnejša in hkrati najmočnejša sila, ki poganja razvoj našega podjetja, so zaposleni. Največ pozornosti, ki jo namenjamo svojim storitvam in izdelkom, je usmerjene k našim odjemalcem. Ljudje podjetja za nas niso le številke na papirju, temveč zapis želja, zahtev in potreb, ki jim je treba prisluhniti, jih razumeti in tudi upoštevati.

keyboard_arrow_up